تور صیادان، کابوس لاک پشتهای دریایی کشور

به گزارش باغ من، مدیرکل دفتر محافظت از زیست بوم ها و سواحل دریایی سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به اقدامات سازمان در جهت محافظت از لاک پشت های دریایی، گرفتار شدن این گونه در تورهای صیادی را یکی از عمده ترین چالش ها آنها ذکر کرد.

به گزارش باغ من به نقل از ایسنا، لاک پشت های دریایی شبیه لاک پشت های خشکی هستند اما به جای پا، «باله» دارند. بر اساس گزارش فدراسیون جهانی حیات وحش آنها از بیشتر از ۱۰۰ میلیون سال پیش روی کره زمین وجود داشته اند. همین مبحث لاک پشت های دریایی را یکی از قدیمی ترین خانواده های جانوران روی زمین ساخته است. لاک پشت های دریایی معمولا در دریا معلق هستند و برای همین از یک سیستم تنفسی بی هوازی سود می برند که می توانند با حبس نفس خود برای مدت زیادی در زیر آب بمانند همینطور قادر هستند ریه خویش را به سرعت از اکسیژن پر و خالی کنند.

از هشت گونه لاک پشت دریایی، پنج گونه پشت سبز، پوزه عقابی، سرخ، زیتونی و پشت چرمی در آب های خلیج فارس زندگی می کنند و نام آنها به لحاظ حفاظتی در فهرست سرخ محیط زیست جهانی ثبت شده است.

محمد طالبی متین در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به اقدامات دفتر محافظت از زیست بوم ها و سواحل دریایی در مورد گونه ها و زیستگاه ها جهت حضور پنج گونه در معرض خطر انقراض لاک پشت های دریایی در خلیج فارس و دریای عمان اظهار نمود: عموما دو گروه از آنها شامل لاک پشت سبز برای تخم گذاری به سواحل دریای عمان و لاک پشت پوزه عقابی به سواحل خلیج فارس می آیند.
لاک پشت سبز

منبع: